(0) سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
تمام دسته بندی ها
    جست و جو

    انواع دستگاه اسپرسوساز خانگی

    چهارشنبه, 12 آذر 1404

    تاریخچه اسپرسو

    ابتدا به تاریخچه نوشیدنی اسپرسو نگاهی بیندازیم. اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا توسط لوییجی بتزرا، صاحب یک شرکت تولیدی ابداع شد. ایده او وارد کردن فشار آب بسیار داغ به دمای حدود 95 درجه، به قهوه آسیاب و فشرده شده بود که زمان لازم برای دم کشیدن قهوه را کم می‌کرد. او این دستگاه را ”دستگاه قهوه اسپرسو” نامید. اسپرسو در ایتالیایی به معنای سریع است. اسپرسو پایه برخی از نوشیدنی‌های پر طرفدار مانند کافه لاته ، کاپوچینو ، کافه ماکیاتو ، کافه موکا و کافه آمریکانو نیز است.

    طرز تهیه اسپرسو

    برای درست کردن اسپرسو ابتدا پودر قهوه را داخل پورتافیلتر (سبد دستگاه) میریزیم. توجه داشته باشید که آسیاب قهوه ، باید متناسب با دستگاه اسپرسو باشد. سپس با استفاده از لولر ، سطح آن را صاف می‌کنیم. فرایند عصاره‌گیری، باید بین 20 تا 25 ثانیه انجام شود. برای تهیه یک شات اسپرسو 8 تا 9 گرم و برای دابل شات بین 18 تا 22 گرم پودر قهوه لازم است. نسبت آب به قهوه در این نوشیدنی، 1 به 2 می‌باشد.

    می‌توان گفت اسپرسو بالاترین میزان کافئین را در بین نوشیدنی‌های گرم داراست. 60 میلی لیتر اسپرسو، به میزان 80 تا 150 میلی گرم کافئین دارد. در حالی که قهوه‌های معمولی به حجم 240 میلی لیتر، دارای 95 تا 200 میلی گرم کافئین هستند. این نوشیدنی دلچسب، انتخاب بی‌نظیری برای یک روز پرکار می‌باشد.

    انواع دستگاه اسپرسوساز

    دستگاه اسپرسوساز و قوری موکا مهمترین ابزارهای تهیه اسپرسو به شمار می‌روند. با ابداع اسپرسوساز، تحول عظیمی در صنعت قهوه بوجود آمد. دستگاهی که امروزه اکثر کافه‌ها برای تهیه انواع نوشیدنی از جمله لاته و کاپوچینو از آن استفاده می‌کنند. دستگاه‌های اسپرسوساز در انواع تک گروپ تا شش گروپ وجود دارد و در مدل های خانگی و حرفه ای تر که مناسب کافه ها می‌باشد، تولید می‌شود.

    نکته ای که باید در خرید این دستگاه در نظر داشته باشید این است که اگر در روز حداکثر 20 شات اسپرسو عصاره گیری می‌کنید، بهتر است از دستگاه‌های اسپرسو ساز خانگی استفاده کنید. اما اگر مصرف شما بیش از این است، بهتر است از انواع نیمه صنعتی آن خریداری کنید تا به دستگاه فشار نیاید. اسپرسو ساز‌های نیمه صنعتی می‌توانند تا 100 شات اسپرسو در روز عصاره گیری کنند، بدون اینکه به دستگاه فشاری وارد شود. برای اینکه دستگاه عمر طولانی‌تری داشته باشد لازم است که بطور مکرر دستگاه را تمیز کرده و بطور صحیحی از آن نگهداری کنید.

    دستگاه‌های اسپرسو ساز در سه نوع اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و سوپر اتوماتیک در بازار موجود است. با استفاده از هر یک از این دستگاه‌ها در کمترین زمان می‌توانید یک قهوه‌ی غلیظ و با کیفیت عصاره گیری کنید. در اینجا نگاه مختصری به عملکرد هر یک از این دستگاه‌ها خواهیم داشت.

    اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک

    در این نوع اسپرسوساز ، دما و فشار آب توسط دستگاه تنظیم می‌شود. آسیاب قهوه و تمپ کردن دانه‌های قهوه و کنترل زمان عصاره گیری با شما خواهد بود.

    اسپرسو ساز اتوماتیک

    این دستگاه کاملا مشابه دستگاه های اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک عمل می‌کند. با این تفاوت که در نمونه اتوماتیک آن، جریان آب بصورت اتوماتیک متوقف می‎‌شود و نیازی به کنترل شما در میزان شات نخواهد بود.

    اسپرسو ساز سوپر اتوماتیک

    همانطور که از نام این دستگاه پیداست، این دستگاه همه کارهای لازم برای تهیه اسپرسو را بصورت اتوماتیک انجام می‌دهد. این دستگاه دانه‌های قهوه را آسیاب کرده، اندازه گرفته و تمپ می‌کند. کافی است دکمه شروع عصاره گیری را فشار دهید و دستگاه بصورت تمام اتوماتیک عمل عصاره گیری را انجام می‌دهد. هرچند به شما نیز امکان جزئی تغییر در درجه آسیاب قهوه و زمان بندی را خواهد داد.

    انواع اسپرسوساز خانگی

    در ادامه مطلب معرفی انواع دستگاه اسپرسوساز خانگی، قصد داریم تا به شما قهوه دوستان، انواع اسپرسوساز خانگی را معرفی کنیم. با قهوه ریو همراه باشید.

    اسپرسوساز خانگی مدل دلونگی

    در میان دستگاههای اسپرسوساز خانگی، برند دلونگی یکی از برندهای شناخته شده است که با طراحی بدنه‌ای زیبا و با کیفیت از معتبر‌ترین انواع اسپرسوساز محسوب می‌شود. در ادامه به معرفی انواع آن خواهیم پرداخت.

    دلونگی EC685

    این دستگاه دارای فشار بخار 15 بار، ظرفیت مخزن 1100 سی سی و تعداد نازل 1 عدد است. نوشیدنی قابل تهیه با این دستگاه شامل اسپرسو ، کاپوچینو ، کافه لاته می‌باشد.

    دلونگی EC9

    این دستگاه دارای فشار بخار 3.5 بار، ظرفیت مخزن 400 سی سی، تعداد نازل 2 عدد است. نوشیدنی قابل تهیه با این دستگاه شامل قهوه اسپرسو است.

    اسپرسوساز خانگی مدل گاستروبک

    یکی دیگر از مدل های اسپرسوساز، گاستروبک است که تولید کشور آلمان می‌باشد. دوستداران قهوه احتمالا با این دستگاه آشنایی دارند. در ادامه به معرفی آن می‌پردازیم.

    گاستروبک 42716

    این دستگاه قهوه ساز با یک طراحی شیک و بی نظیر دارای جنس بدنه استیل ضد زنگ و با کیفیت می‌باشد که توانایی فشار بخار 19 بار، ظرفیت مخزن 1500 سی سی و دارای 2 نازل است. نوشیدنی قابل تهیه با این دستگاه شامل اسپرسو ، کاپوچینو ، کافه لاته است.

    گاستروبک 42718

    این دستگاه قهوه ساز دارای فشار بخار 19 بار، گرمایش سریع در 40 ثانیه، ظرفیت مخزن آن هم در حد 500 سی سی است. این دستگاه مجهز به سیستم تصفیه آب نیز می‌باشد تا نوشیدنی بی نقصی داشته باشید. از دیگر ویژگی های این دستگاه، خاموش شدن اتوماتیک دستگاه دقایقی پس از عصاره گیری است. نوشیدنی قابل تهیه این دستگاه شامل اسپرسو ، کاپوچینو ، کافه لاته است.

    اسپرسوساز خانگی مدل مباشی

    یکی دیگر از برندهای معروف ماشین اسپرسوساز ، مباشی است که آن را معرفی می‌کنیم.

    مباشی ME-ECM 2020

    این دستگاه قهوه ساز دارای نازل بخار 20 بار برای فوم گیری عالی می‌باشد. نوشیدنی قابل تهیه این دستگاه شامل اسپرسو ، کاپوچینو ، کافه لاته است.

    مباشی ME-ECM 2019

    این دستگاه قهوه ساز دارای فشار بخار 20 بار، ظرفیت مخزن 1200 سی سی می‌باشد. نوشیدنی قابل تهیه این دستگاه شامل اسپرسو ، کاپوچینو است.

    در ادامه انواع اسپرسو ساز به صورت کلی معرفی خواهند شد.

    انواع اسپرسوساز خانگی

    • اسپرسوساز تکنو مدل TE-817 : نوعی از قهوه ساز خانگی است که دارای فشار بخار 3 بار و ظرفیت مخزن حدوداً 300 سی سی و توان 800 وات است.
    • اسپرسوساز زیگما : قهوه ساز خانگی، دارای فشار بخار 15 بار و ظرفیت مخزن 1600 سی سی می‌باشد.
    • اسپرسوساز فوما : قهوه ساز خانگی، دارای فشار بخار 20 بار و ظرفیت مخزن 1600 سی سی است.
    • نسپرسو : قهوه ساز خانگی، دارای فشار بخار 19 بار و ظرفیت مخزن 1300 سی سی می‌باشد. همچنین ظرفیت مخزن شیر این دستگاه حدود 300 سی سی است.
    نظر خود را درج نمایید
    banner

    آپدیت نرم افزار در دسترس میباشد . لطفا ابتدا نسبت به آپدیت نرم افزار اقدام فرمایید

    بروزرسانی